Vi söker styrelseordförande till STAPP

STAPP tillverkar och säljer miljövänliga och säkra kulfång till skjutbanor som används av bland annat skytteklubbar, polis och militär i främst Sverige och USA. I Sverige är bolaget dominerande leverantör till den svenska försvarsmakten. Läs mer om bolaget på  www.stapp.se

Vi söker en driven styrelseordförande som i ett nära samarbete med VD stakar ut vägen och sätter prioriteringar utifrån målet att bli Sveriges marknadsledande aktör med ett, inom branschen, välkänt varumärke för miljömedvetna utomhus-och inomhusskjutbanor. Målet är att bolaget om tre år skall vara etablerat på två europeiska marknader utanför Sverige samt ha en egen lönsam verksamhet i USA.

Vi söker en person som har erfarenhet av styrelsearbete och en god förståelse för entreprenöriella företag med dess möjligheter och utmaningar. En bred yrkeserfarenhet är en fördel, gärna med fokus på B2B och säljdrivande verksamheter.

Personliga egenskaper som analytisk förmåga, engagemang och ledarförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Prestigelöshet ett måste. Här är det viktigt med ett coachande förhållningssätt för att fortsätta utveckla en arbetsplats som präglas av delad glädje och en god laganda där man hjälps åt och stöttar varandra för att vinna affärer och kunders förtroende

För rätt person erbjuds möjligheten att vara med om en mycket spännande resa i ett engagerat och kompetent företag.

Denna gång går vi ut brett till vårt nätverk. Om du är intresserad av att delta i rekryteringsprocessen och vill veta mer, ber vi dig svara på nedan ställda frågor. Om du själv inte har rätt bakgrund men har någon i ditt nätverk, tipsa gärna den personen om att höra av sig till oss på info@hosting.succe.com.

Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer, personlighetstest och bakgrundskontroll. Därefter kommer vi tillsammans med styrelsen bedöma vem som är mest lämpad för uppdraget.

 

Vi vill gärna veta mer om:

1.     Vilken erfarenhet har du av styrelsearbete? Bolag/branscher

2.     Vilka styrelser arbetar du i idag? Bolag/branscher

3.     Vad ser du att du kan tillföra en styrelse?

4.     Varför är du intresserad av styrelsearbete?

5.     Vilken är din nuvarande tjänst? Beskriv kortfattat din arbetserfarenhet? Bolag/branscher/Tjänst Arbetsuppgifter

6.     Kortfattat om vem du är. Skriv gärna en kort presentation av dig själv.

 

Vi håller intervjuer löpande så svara gärna snarast på info@hosting.succe.com, så kommer vi att återkomma med återkoppling så snart vi kan. Ser fram emot att höra av dig!