Solideq

Vi söker en styrelseordförande till Solideq Group

Solideq Group är en koncern bestående av: Ställning Karlskoga AB, Sverige Solideq AS, Norge Solideq Stilladser A/S, Danmark.  Bolagens huvudverksamhet är försäljning av byggställningsutrustning via näthandel samt traditionell b2b försäljning. Koncernen bildades 4 September 2019. Dotterbolagen i Sverige och Norge har varit verksamma över 10 år och nyckelpersonal har mycket lång erfarenhet inom ställningsbranschen. Det Svenska bolaget ligger i Karlskoga.

Vi söker en driven styrelseordförande som tillsammans med VD & CFO stakar ut vägen och sätter prioriteringar utifrån målet att bli marknadsledande i Skandinavien för byggställningar inom e-handel med välkända och etablerade varumärken.

Vi söker en person som har erfarenhet av rollen som styrelseordförande och en god förståelse för entreprenöriella företag med dess möjligheter och utmaningar. En bred yrkeserfarenhet är en fördel, gärna med fokus på B2B och säljdrivande verksamheter.

Personliga egenskaper som analytisk förmåga, engagemang och ledarförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Prestigelöshet ett måste. För rätt person erbjuds möjligheten att vara med om en mycket spännande resa i ett engagerat och kompetent företag.

Denna gång går vi ut brett till vårt nätverk. Om du är intresserad av att delta i rekryteringsprocessen och vill veta mer, ber vi dig svara på nedan ställda frågor. Om du själv inte har rätt bakgrund men har någon i ditt nätverk, tipsa gärna den personen om att höra av sig till oss på info@hosting.succe.com. 

Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer, personlighetstest och bakgrundskontroll. Därefter kommer vi tillsammans med styrelsen bedöma vem som är mest lämpad för uppdraget.

Vi vill gärna veta mer om:

  1. Vilken erfarenhet har du av styrelsearbete? Bolag/branscher
  2. Vilka styrelser arbetar du i idag? Bolag/branscher
  3. Vad ser du att du kan tillföra en styrelse?
  4. Varför är du intresserad av styrelsearbete?
  5. Vilken är din nuvarande tjänst? Beskriv kortfattat din arbetserfarenhet? Bolag/branscher/Tjänst Arbetsuppgifter
  6. Kortfattat om vem du är. Skriv gärna en kort presentation av dig själv.

Vi håller intervjuer löpande så svara gärna snarast på info@hosting.succe.com, så kommer vi att återkomma med återkoppling så snart vi kan. Ser fram emot att höra av dig!