Varmt välkomna till Säkra Kvinnors nätverksträff

Varmt välkomna till Säkra Kvinnors nätverksträff!

Syfte med vårt nätverk är att erbjuda ett kontaktnät, ett forum för erfarenhetsutbyten kring styrelsearbete och en möjlighet att skapa en opinion kring balans i styrelser. Vi vill visa på möjligheterna till karriär och bryta normen kring vem som är bärare av kompetens. Vår ambition är att påverka svenskt näringsliv till ett mer balanserat och produktivt styrelsearbete.

Growing Leaders, Emelie Palmér föreläser om:
OLIKA ÄR BÄST – MÅNGFALD I STYRELSERUMMET

Under föreläsningen berättar Emelie Palmér ägare och partner i Growing Leaders om hur man kan tänka när man formar ett högpresterande team. Varför är olika bäst – vad händer när vi vågar utmana oss själva och välja de som har annan bakgrund? Hur gör man?

Välkomna till en föreläsning med olika tankar och mycket dialog.

Med 10 års erfarenhet av ledarskap för olika team och ledare på flertalet orter och över landsgränser är nu Emelie verksam i eget bolag. Emelie är utbildad trainer i ledarskapsutveckling och har erfarenhet från utbildningar inom värdebaserad försäljning.
Vem ? Engagemang. Driv. Inspiration. Mod. Glädje.
Skapar? People-orienterad ledare och modig optimist. Lösnings-orienterad och förändringsbenägen utmanare som drivs av människors utveckling. Inspirerar och föreläser.

Datum:
Tisdag den 24 september 2019
Tid:
17.30-19.30
17.30 Nätverkande och enklare förtäring
18.00 Föredrag samt dialog med publiken
19.00 Eftermingel
Plats:
World Trade Center, Mässans gata 10, Göteborg

Under nätverksträffen bjuds du på enklare förtäring. Seminariet kostar 150 kr. Vid utebliven avanmälan debiteras 150 kr. Anmälan sker på info@hosting.succe.com senast fredagen den 20:e september (först till kvarn då det finns en begränsning i hur många personer som ryms i lokalen).

Varmt välkommen!
Susanne Areschoug, Malin Friis-Liby, Karina Lindgren