VARMT VÄLKOMMEN TILL NÄTVERKSTRÄFF 31 JANUARI

Syfte med vårt nätverk är att erbjuda ett kontaktnät, ett forum för erfarenhetsutbyten kring styrelsearbete och en möjlighet att skapa en opinion kring balans i styrelser. Vi vill visa på möjligheterna till karriär och bryta normen kring vem som är bärare av kompetens. Vår ambition är att påverka svenskt näringsliv till ett mer balanserat och produktivt styrelsearbete.

 Vi har nu glädjen att välkomna Lena Andersson, VD för Älvstranden Utveckling

Lena är VD på Älvstrandens Utveckling sedan 2013. Hon är arkitekt och har tidigare arbetat som chef för projekt- och markutveckling på HSB Göteborg med ett brett perspektiv på stadsutveckling. Lena kommer att prata om hur det är att vara VD i ett kommunalt bolag med dess utmaningar.

Datum: Torsdag den 31 januari 2019

Tid: 17.30-19.30

17.30 Nätverkande och lättare förtäring

18.00 Föredrag samt dialog med publiken

19.00 Eftermingel

Plats: World Trade Center, Mässans gata 10, Göteborg

Under nätverksträffen bjuder vi våra medlemmar på en enklare förtäring. Även du som inte är medlem är varmt välkommen. Medlemmar går utan kostnad medan gäster betalar ett självkostnadspris på 200:-, som betalas innan seminariets start.

Anmälan sker på info@hosting.succe.com senast torsdagen den 25:e januari (först till kvarn då det finns en begränsning i hur många personer som ryms i lokalen).

Varmt Välkommen!