Varmt välkommen till nätverksträff – ATT LEDA PÅ DISTANS 3 juni

Syfte med vårt nätverk är att erbjuda ett kontaktnät, ett forum för erfarenhetsutbyten kring styrelsearbete och en möjlighet att skapa en opinion kring balans i styrelser. Vi vill visa på möjligheterna till karriär och bryta normen kring vem som är bärare av kompetens. Vår ambition är att påverka svenskt näringsliv till ett mer balanserat och produktivt styrelsearbete.

Vi har alla under den senaste tiden sett att det fungerar bra att ” träffas” digitalt. Den mötesformen är säkert här för att stanna och utvecklas vidare.  Vid vår första digitala nätverksträff slår vi två flugor i en smäll. Vi ”minglar” och får tips och trix om hur bland annat ett styrelsearbete kan fungera och utvecklas, även på distans.

Annika Stålhandske och Emelie Palmér på Growing Leaders föreläser om –
ATT LEDA PÅ DISTANS

Styrelserummet har flyttat till det digitala rummet. Vad händer då med de svåra strategiska frågorna, blir det svårare att hålla fokus? Att leda på distans är till viss del samma sak men ändå krävs det ett annorlunda tankesätt och upplägg för våra dialoger och diskussioner. Just nu sker många möten och utbildningar i digital form, även styrelsemöten. Just i styrelsesammanhang har vi ganska liten vana att arbeta på det på distans. När krisen har lagt sig kommer vi med största sannolikhet att hålla kvar vid den digitala mötesformen, åtminstone till en del. Vad händer med de svåra strategiska frågorna när vi inte träffas fysiskt, blir det svårare att hålla fokus? Kan vi frambringa känslan av samhörighet och hur hanterar vi konflikter? Att leda på distans är till viss del samma sak som att leda fysiskt. Ändå krävs det ett annorlunda tankesätt och upplägg för våra dialoger och diskussioner.

På vår nätverksträff kommer Emelie och Annika från Growing Leaders dela med sig av sina erfarenheter och lyckade lösningar för att få teamet att leverera på bästa sätt. De kommer ge några verktyg som gör dig till en bättre ledare på distans. Både Emelie och Annika har under många år arbetat som ledare med personal spritt över hela landet. De har förmågan att bygga ett team trots att de sällan träffas fysiskt men desto mer digitalt.

Välkomna till en morgon med olika tankar och mycket dialog.

Datum:                              Onsdagen den 3 juni
Tid:                                     Kl. 08.00-09.00
Plats:                                  Digital föreläsning

Anmälan sker på info@hosting.succe.com senast måndagen den 1 juni (först till kvarn då det finns en begränsning i hur många personer vi kan ta emot). Inbjudan via en länk kommer därefter till de anmälda.

Varmt välkommen!
Susanne Areschoug, Malin Friis-Liby, Karina Lindgren