Styrelserekrytering Säkra Kvinnor Styrelsebalans!

Vi förstärker Säkra Kvinnor Styrelsebalans med en ny styrelsemedlem!

Tror du på ett inkluderande, icke-diskriminerande och jämställt ledarskap? Vill du bidra till ett samhälle där vi har en jämn fördelning av makt och inflytande i näringslivet?

Vi vet att jämställda styrelser ger bredare perspektiv och bättre förmåga att analysera omvärlden och därmed ta kloka beslut. Därför är det viktigt för oss att rekrytera kvalitetssäkert, jämställt och inkluderande för att skapa en kompetent och värdeskapande styrelse.

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och driva bolaget i rätt strategisk riktning, gärna genom ditt breda nätverk. För dig är det viktigt med långsiktiga relationer. Du är affärsmässig, har hög integritet och drivs av att göra affärer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha drivit tillväxtbolag som gjort liknande utvecklingsresor.

Du blir en del av en engagerad, kompetent och positiv styrelse som bidrar till ett hållbart samhälle genom ett stort påverkansarbete. Vi erbjuder ett bolag med tydliga värderingar, ett stort engagemang och som är i stark utvecklingen.

Om du känner igen dig och är intresserad, skicka in en ansökan till oss på, info@sakrakvinnor.se, senast den 1 mars 2021.

Välkommen att söka, vi ser fram emot att höra av dig!