Rekrytering styrelseordförande Beans in cup

UPPDRAGSFÖRFRÅGAN 

I ett av våra uppdrag skall vi nu rekrytera en extern styrelseordförande till Beans in Cup.  Beans in Cup en av Sveriges ledande aktörer inom kaffe på jobbet. Företaget etablerades år 2017 genom en sammanslagning av tre olika, men ändå rätt så lika kaffebolag: Kaffebönan, Beans och inCup. Beans in Cup finns på 16 orter i Sverige med cirka 200 anställda. De har även ett flertal servicekontor runt om i landet som hjälper bolaget att förmedla ut sina kaffetjänster. 

Denna gång går vi ut brett till vårt nätverk. Om du är intresserad av att delta i rekryteringsprocessen och vill veta mer, ber vi dig svara på nedan ställda frågor. Om du själv inte har rätt bakgrund men har någon i ditt nätverk, tipsa gärna den personen om att höra av sig till oss på info@hosting.succe.com. 

Vi söker en person som har erfarenhet av rollen som styrelseordförande, gärna i PE-ägda bolag och en god förståelse för entreprenöriella företag med dess möjligheter och utmaningar. En bred yrkeserfarenhet är en fördel, gärna med fokus på B2B och säljdrivande verksamheter.

Personliga egenskaper som analytisk förmåga, engagemang och ledarförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Prestigelöshet ett måste. För rätt person erbjuds möjligheten av att vara med om en mycket spännande resa i ett engagerat och kompetent företag.

Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer, personlighetstest och bakgrundskontroll. Därefter kommer vi tillsammans med styrelsen bedöma vem som är mest lämpad för uppdraget.

Vi vill gärna veta mer om:

  1. Vilken erfarenhet har du av styrelsearbete? Bolag/branscher
  2. Vilka styrelser arbetar du i idag? Bolag/branscher
  3. Vad ser du att du kan tillföra en styrelse?
  4. Varför är du intresserad av styrelsearbete?
  5. Vilken är din nuvarande tjänst? Beskriv kortfattat din arbetserfarenhet? Bolag/branscher/Tjänst Arbetsuppgifter
  6. Kortfattat om vem du är. Skriv gärna en kort presentation av dig själv. 

Vi håller intervjuer löpande så svara gärna snarast på info@hosting.succe.com, så kommer vi att återkomma med återkoppling så snart vi kan. Ser fram emot att höra av dig!