Nätverksträff 28 april

Vi gästas av Kristina Landgren Carestam, HR Strateg på Wallenstam

Kristina har över 20 års erfarenhet att leda och utveckla organisationer. Idag är hon verksam i styrelserna i Frölunda HC, Pixbo Wallenstam och i valberedningen för Svensk idrottspsykologiskförening.

Med Pixbo Wallenstam och Svenska Innebandyförbundet som arbetsgivare har hon varit verksam som tränare, förbundskapten, ungdomsansvarig, sportchef och klubbchef. Hon har erfarenheter från bland annat rekrytering/scouting av spelare och ledare, utveckling av den sportsliga verksamhet, budget och administrativt ledarskap. Pixbo Wallenstam är en av Sveriges äldsta innebandyföreningar och har dam och herrlag på yttersta elit, en akademi och en bred barn- och ungdomsverksamhet.

På sin nuvarande arbetsplats som HR-strateg på fastighetsbolaget Wallenstam får Kristina dagligen möjlighet att arbeta med sina fantastiska medarbetare.

Välkomna till en morgon där Kristina delar med sig av sina tankar kring jämställdhet och ledarskap, både inom idrotten och i näringslivet. Vi möts och delar tankar och idéer.

Datum:         Onsdag den 28 april
Tid:               Kl. 08.00-09.00
Plats:            Digitalt via plattformen Zoom. Länk skickas i samband med anmälan.

Anmälan sker på info@sakrakvinnor.se senast tisdagen den 27 april.

Varmt Välkommen!