Virtuellt ledarskap

VILL DU LÄRA DIG LEDA VIRTUELLT?

Till dig som arbetar i en styrelse eller ledningsgrupp idag!

På distans där du inte träffar dina medarbetare och kollegor? Kanske gör du det jämt eller blev det så när förutsättningarna i världen och på din arbetsplats förändrades? Om du leder virtuellt är tekniken hygienfaktor, men du behöver lite vassare ledarskapsverktyg. Du har kanske redan verktygen, men du behöver träna på dem i en annan dimension.

Några frågor som man kanske funderar på:
Hur bygger jag teamet och teamkänslan när vi inte ses så ofta?
Hur ser jag till att medarbetarna skapar goda samarbeten virtuellt?
Hur skapar vi en virtuell struktur som alla har koll på?

Kanske har du farhågor?
Hur kan jag ha koll? Hur vet jag vad folk gör när jag inte träffar dom??
Arbetsmiljön? Vem ansvarar?
Missar jag inte massa information?
Hur fångar jag om någon mår dåligt?
Hur ska jag kunna motivera medarbetarna?

Den här typen av frågor och farhågor fångar vi upp i vår utbildning ”VIRTUELLT LEDARSKAP” som genomförs vid två tillfällen, den 13:e maj kl 13.00-16.30 samt 15 maj kl 09.00-12.00. Vi ger såklart också tips och trix om HUR man använder tekniken på bästa sätt.

Vi erbjuder utbildningen VIRTUELLT LEDARSKAP i samarbete med Growing Leaders, som också är leverantör. Utbildningen skapar förståelse för hur du kan jobba med ditt virtuella team så att de ändå har en känsla för att ni är ETT team och att du som ledare är närvarande utan att vara det geografiskt.

Innehåll; teamkänsla, ledarskap, mål, spelregler och arbetsmiljö. Kostnad för utbildningen är 3.900 kr (exkl moms), då ingår material och den genomförs virtuellt.

Kursledare: Growing Leaders, Emelie Palmér och Annika Stålhandske har lång erfarenhet av att leda på distans. De har tillsammans 30 års ledarerfarenhet och har båda under de sista 6 åren lett team spridda geografiskt med begränsade möjligheter att träffas. De har kunnat bygga team tack vare stort fokus på HUR de arbetar ihop i en virtuell värld.

Emelie har sin bakgrund från konsultvärlden och har arbetat internationellt i många år. Annika har sin bakgrund från produktion och logistik. De har båda lett och varit del i ledningsgrupper där det digitala har varit en förutsättning för ett lyckas.

Anmälan sker här!