Göra upp planer i en oförutsägbar omvärld!

Vi som är födda på 60-talet och framåt har vuxit upp och levt i en  värld där mycket varit förutsägbart och där vi kunnat planera vårt liv och våra verksamheter med relativt stor precision.

Vi har också kunnat röra oss nästan fritt runt hela jorden. Den sanningen gäller helt klart inte längre med tanke på bland annat världsläget, miljöhot och en snart genomgången pandemi. Något facit  har vi inte och med största sannolikhet kommer vi att ställas inför nya stora utmaningar, både som privatpersoner och som företagare.
Det gäller att de som driver företag snabbt ska kunna ställa om och ändå ha siktet inställt längre fram. När Covid blev ett känt begrepp hamnade vi i snabbt skarpt läge när det gällde förmågan att anpassa sig och lägga örat mot rälsen. Nu kanske vi ställs inför ännu större utmaningar.

Ett av våra främsta mål på Säkra Kvinnor är att vara med och påverka och bidra till mer jämställda och mångfacetterade styrelser, för att bättre möta en oförutsägbar omvärld och kundernas behov. Som ytterligare ett led i det arbetet växlar vi upp vår styrelsepool. Om du är intresserad av att få ett styrelseuppdrag och har en styrelseutbildning är du varmt välkommen att höra av dig.