Det är vi som är Säkra Kvinnor Styrelsebalans!

Susanne Areschoug, Malin Friis-Liby och Karina Lindgren; Det är vi som är Säkra Kvinnor Styrelsebalans.
I en serie om 3 inlägg följer en kort presentation om oss var. Först ut är

I huvudet på Susanne Areschoug:

Jag har i mer än 15 år arbetat med rekrytering av chefer och specialister både som anställd och i egna bolag.
I många år har jag haft förmånen att möta många kompetenta och härliga människor! Individer som haft en unik sammansättning av erfarenhet, kompetens och personlighet.

Organisationer och grupper är för mig som ett pussel. Varje pusselbit i sig är inte komplett. Ibland kan till och med en enskild bit vara riktigt intetsägande. Men när en pusselbit kommer på rätt plats och hittar sin funktion skapas en vacker bild och en helhet. Att jag bidrar till att skapa fungerande organisationer där varje individ bidrar till ett långsiktigt hållbart resultat gör mig glad. Jag älskar helt enkelt mitt jobb!

Jag är övertygad om att framtidens kompetenta styrelser behöver unika pusselbitar. Vi behöver komplettera och stärka varandra för att tillsammans skapa kraft och förutsättningar att klara morgondagens utmaningar. Förutom kompetens som är en förutsättning, anser jag att oskattbara ledarförmågor är lyhördhet, driv, kreativitet och mod. Mod att förändra och tänka nytt!

Därför grundade bland annat jag Säkra Kvinnor Styrelsebalans 2014 med en övertygelse om att balanserade styrelser bidrar till framgång och utveckling i näringslivet. Jag gläds varje dag över de förändringar vi varit med och skapat men jag tycker det går för långsamt! Jag vill driva på för jag vet att vi tillsammans med andra har kapacitet och kompetens att skapa större framgång. Är du nyfiken på vad mer jag har för tankar tveka inte att kontakta mig på susanne.areschoug@hosting.succe.com

Jag är nyfiken på vad vi tillsammans skulle kunna åstadkomma!