Care of CRM stöttar Säkra Kvinnor Styrelsebalans

Några korta frågor till Frida Bredberg på Cirrus AB som stöttar Säkra Kvinnor med CRM-system

Berätta lite om dig själv och ditt företag och om Cirrus.
Frida Bredberg, 28 år, en oerhört kreativ person som älskar allt som innebär att skapa. Och sen är jag familjekär som få! Väljer hemmamys med familjen före alla former av happenings och skojiga saker.
Jag jobbar som produktspecialist och marknadsansvarig på Care Of CRM. Care of CRM har levererat CRM-system till svenska och nordiska marknaden sedan 2001. Vår senaste version heter Cirrus CRM och passar bolag där den personliga relationen står i fokus. Vi tror att den mänskliga kontakten fortfarande är oerhört viktig för att få säljet att fungera i många branscher, inte minst i dagens digitala värld där många och mycket blir opersonligt och anonymt.

Vad tänker du om jämställdhet och varför du tycker det är viktigt.
Jämställdhet för mig är en självklarhet! Som ung kvinna i en bransch som länge varit (och till viss del fortfarande är) väldigt mansdominerad har jag verkligen fått komma nära det ojämställda. Under mina första säljmöten för flera år sedan mötte jag mycket misstänksamma män som undrade var den ”riktiga” säljaren var. Åkte jag på möten med en manlig kollega blev jag knappt tilltalad(!), helt galet. Men mycket har hänt sedan dess tack och lov, och jag vill fortsätta påverka detta framåt. Det ska vara lika självklart med kvinnor som män i alla roller, på alla typer av bolag och i alla branscher.

Hur arbetar du/ditt företag med jämställdhet.
På Care of CRM arbetar vi löpande för att jämställdhet ska vara en självklarhet. Det gör vi i allt från rekryteringsprocesser till roller och ansvarsfördelning internt.

Berätta lite om hur du tänker kring att vi fått möjligheten till Cirrus.
När möjligheten dök upp kändes det självklart för oss att få stötta Säkra Kvinnors verksamhet! Vi gillar deras arbete och dessutom går det i linje med vårt jämställhetsarbete.