Aktuellt

IMG_7160

Annika Ebenholm om Samspelet i Styrelserummet

Annika Ebenholm, HSB Nordvästa Götaland, som har läst vår bok säger:

Jag tycker jättemycket om den och har den som inspiration….. den används varje månad på något sätt…Största behållningen för mig är att den är rak och uppriktig, men även att upplägget inbjuder till diskussion om hur man har det och hur man egentligen skulle vilja ha det.

Om man inte gillar eller trivs i de klassiska styrelsemiljöerna och mönsterna får man bra vägledning att starta en diskussion och utveckla styrelsearbetet. Det finns kloka tips och råd!

Boken vänder sig till alla som är intresserade av styrelsearbete. Både de som kanske funderat på att gå in i en styrelse, men även de som varit med ett tag…. Jag tror särskilt yngre damer/tjejer kan lockas till styrelseuppdrag i större utsträckning om man använder sig av bokens tips att förnya och tänka lite nytt….

Jag fastnade speciellt för kapitlet om alternativa mötesformer och styrelsens utvärdering och kartläggning. Det ställer lite krav på hur vi tillvaratar den kompetens vi har och använder på bästa sätt. Bra mötesformer kan ge lite extra energi och eftertanke. Att utvärdera det egna arbetet och styrelsens totala insats är väldigt viktigt!

Annika har även styrelseuppdrag inom HSB Nordvästra Götaland, Coompanion Fyrbodal, Kraftstaden Fastigheter Trollhättan, Turistbolaget Visit Trollhättan – Uddevalla, Arbetareföreningens Hus Trollhättan, IFK Trollhättan.